LOVELAND, Colorado--(BUSINESS WIRE)--mei 9, 2019--Aangedreven door het voortdurende succes van de prijsbekroonde LulzBot 3D-printer lijn, heeft Aleph Objects, Inc. recent een nieuwe locatie binnen Europa geopend, en is verheugd om bekend te maken dat Jeroen Wijnen de positie als European Managing Director heeft aanvaard. Wijnen zal 3D-printoplossingen leveren voor de specifieke behoeften van klanten en resellers in Europa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190509005583/nl/

Jeroen Wijnen, Aleph Objects new European Managing Director, will facilitate the development of Aleph Objects Netherlands B.V. to provide 3D printing solutions for the specific needs of customers and resellers in Europe. (Photo: Business Wire)

Een sterke aanwezigheid creëren

Als veteraan op het gebied van 3D-printen, heeft Wijnen het productmanagementteam van Ultimaker geleid en Raise 3D in Europa gelanceerd. Hij brengt bijna 20 jaar ervaring in de high-tech industrie en globale marketingsector mee naar deze nieuwe functie bij Aleph Objects.

“Een sterke aanwezigheid creëren voor LulzBot om onze bestaande en nieuwe klanten en resellers in Europa te helpen is mijn eerste prioriteit,” zei Wijnen. “Ik ben ervan overtuigd dat de toewijding van LulzBot aan betrouwbaarheid van zijn 3D-printers en ongeëvenaarde klantenservice aantrekkelijk is op de Europese markt. Dit zal LulzBot in staat stellen om nieuwe standaarden te zetten met het onthullen van komende productlanceringen. Ik ben erg blij dat ik deel van het team ben.”

Nieuw Europees hoofdkantoor

Aleph Objects heeft het nieuwe Europese hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland eerder deze week bekendgemaakt. Strategisch gelegen in de toegangspoort tot Europa, nabij Den Haag, zal Aleph Objects Netherlands B.V. dienen als aanwezigheid ter plaatse voor productdemonstraties, ondersteuning en consulting.

Wijnen zal de ontwikkeling van Aleph Objects Netherlands B.V. faciliteren. Hij zal ook alle Europese LulzBot 3D-printer resellers beheren, naast de coördinatie van logistiek en management van alle Europese verkopen.

Met de prijsbekroonde betrouwbaarheid van de LulzBot productlijn, de beste technische ondersteuning in de sector, en verschillende spannende nieuwe producten in 2019 wordt een driecijferige omzetgroei op de Europese markt verwacht.

Over Aleph Objects, Inc.

Aleph Objects, Inc. is de in Colorado gevestigde ontwerper en fabrikant van de bekroonde lijn van LulzBot® 3D-printers. LulzBot is een wereldwijd vertrouwd merk in de sectoren automobiel, consumptiegoederen, luchtvaart/defensie, medische technologie, en onderwijs. De kernwaarden van Aleph Objects van vrije software, Libre Innovation, en Open Source Hardware staan gebruikers uniek toe om zowel software als hardware te wijzigen om hun verbeelding tot leven te brengen. Voor meer informatie, bezoek www.LulzBot.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20190509005583/nl/

CONTACT: Jeroen Wijnen

European Managing Director

Aleph Objects Netherlands B.V.

jeroen@alephobjects.com

mobiel number +31 6 50 213 123

Persvoorlichting:

Hob Wubbena, VP

hob@alephobjects.com

KEYWORD: UNITED STATES EUROPE NORTH AMERICA NETHERLANDS COLORADO

INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY CONSUMER ELECTRONICS ELECTRONIC DESIGN AUTOMATION HARDWARE MANUFACTURING CHEMICALS/PLASTICS ENGINEERING

SOURCE: Aleph Objects, Inc.

Copyright Business Wire 2019.

PUB: 05/09/2019 09:35 AM/DISC: 05/09/2019 09:35 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20190509005583/nl

Copyright Business Wire 2019.

(0) comments

Welcome to the discussion.

Keep it Clean. Please avoid obscene, vulgar, lewd, racist or sexually-oriented language.
PLEASE TURN OFF YOUR CAPS LOCK.
Don't Threaten. Threats of harming another person will not be tolerated.
Be Truthful. Don't knowingly lie about anyone or anything.
Be Nice. No racism, sexism or any sort of -ism that is degrading to another person.
Be Proactive. Use the 'Report' link on each comment to let us know of abusive posts.
Share with Us. We'd love to hear eyewitness accounts, the history behind an article.